Web Development

Bij MixCom bouwen en optimaliseren we WordPress websites met jouw wensen voorop. Van groot tot klein, alles wordt op maat gemaakt naar jouw specifieke behoefte.

Wij laten de techniek voor je werken, dat is onze expertise. Heb je behoefte aan een nieuwe of verbeterde website? Een slimmere koppeling met je database? Wij maken websites die waarde creëren. Met jouw corebusiness voorop en onze focus op jouw klant. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail Paul of Jörgen voor een afspraak.

Web development bij MixCom

Website bouwen met WordPress

Bij MixCom bouwen wij WordPress websites die aansluiten op de doelen van jouw organisatie. Hierbij houden we altijd rekening met jouw persoonlijke wensen, zo leveren we maatwerk.

Als bedrijf zijnde kan het zelf bouwen van een website veel tijd en moeite kosten. Zonde.. Daarnaast vergt het enige technische kennis om bepaalde plug-ins te installeren en software updates uit te voeren, zonder dat jouw website daardoor negatief beïnvloed wordt.

Er zit namelijk veel techniek achter een website die geüpdatet moet worden. Als dit niet frequent gedaan wordt, kan het zijn dat de website niet meer naar behoren werkt en lager scoort in Google. Dit is van grote invloed op de organische vindbaarheid en leidt tot substantieel minder website bezoekers.

Daarnaast kan het niet updaten van een website zelfs gevaarlijk zijn, zo kan het zijn dat de website wordt blootgesteld aan beveiligingsrisico’s of delen van de website (of in zijn geheel) niet meer werken.

Bij het bouwen van een WordPress website worden bedrijfsspecifieke plug-ins toegevoegd aan de website. Dit doen wij om bijvoorbeeld de bezoeker het zo makkelijk mogelijk te maken om iets te vinden of zodat je zelf makkelijker aan de website kan werken. Deze plug-ins updaten wij zodat je zelf die zorgen niet hebt.

 

Maatwerk 

Bij Mixcom zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Zo hebben we naast development een inhouse design- en marketingafdeling. Dit zorgt ervoor dat er een compleet product gerealiseerd en opgeleverd wordt. Technisch worden er oplossingen gebouwd specifiek op bepaalde wensen en doelen. Zo worden er bijvoorbeeld unieke designs op maat gemaakt. Ook kunnen er plug-ins of technische applicaties gemaakt worden. Hierdoor krijg je precies de technische eigenschappen die je wilt.

Waarom WordPress en wat doen die plug-ins? 

Bij Mixcom maken wij websites in WordPress. WordPress is een van de populaiste Content Management Systemen, oftewel CMS’en. MixCom heeft er specifiek voor gekozen om zich te specialiseren in het bouwen van WordPress website. Wij zijn van mening dat wanneer wij ons richting op één CMS, wij de opdrachtgever nóg beter kunnen voorzien in hen wensen en behoeften.

WordPress biedt meerdere voordelen, waaronder: 

  • Het kent een brede community die doorlopend WordPress onderhoud en doorontwikkeld;
  • De software van WordPress is gratis en open source;
  • WordPress is SEO vriendelijk;
  • WordPress biedt ondersteuning aan verschillende mediatypen.

Wij vertalen wensen en behoeften in een maatwerk (web)design en onderhouden de vele plug-ins die jouw website persoonlijk maken. Wij leveren een website die volledig voldoet aan jouw wensen. Heb je zelf een idee voor je website? Laat het ons vooral weten, wij denken graag mee en kijken wat er mogelijk is op zowel technisch als visueel vlak.   

Afgeronde projecten

Mijnhuisontwerpen 

Onlangs hebben wij een website en design gerealiseerd voor mijnhuisontwerpen.nl. Hierbij is het design en het logo ontworpen en gerealiseerd door onze in-house designafdeling. 

Ook is er rekening gehouden met SEO van de website. Dit is gedaan door tijdens het bouwen van de site samen te werken met de verschillende disciplines binnen MixCom.

Benieuwd hoe we dit precies hebben aangepakt? Lees hier meer.

website mijnhuisontwerpen.nl

MAC3PARK 

Het is niet altijd noodzakelijk om een volledig nieuwe website te bouwen. Het is ook mogelijk om een bestaande website te verbeteren/uit te breiden. Dit hebben wij gedaan voor MAC3PARK. De vorige website was verouderd en had weinig flexibiliteit. Ook werd de doelgroep niet goed aangesproken doordat de websitestructuur niet goed was ingericht.

Dit hebben wij opgelost door de website te herstructureren op basis van thema’s. Zo wordt de websitebezoeker naar het uiteindelijke doel geleidt; het vinden van een passende bedrijfspand/kantoorruimte  

Benieuwd naar het resultaat? Klik hier.

 

Hoe ziet jouw vraagstuk eruit?

Doordat MixCom zowel marketing, design als techniek in eigen huis heeft, wordt er in elke stap van het proces optimaal gebruik gemaakt van de verschillende aanwezige disciplines. Zo heb je altijd de juiste experts aan tafel voor jouw unieke vraagstuk. 

Heb je interesse of wil je simpelweg meer weten over de mogelijkheden? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Wij helpen u graag verder!