AI-Total

Creatie van een nieuwe website met een gekoppelde rekentool voor AI-Total

Webdesign / Development

hero-case-aitotal

De opdrachtgever

Wie is AI-Total?

AI-Total is een jonge, dynamische fokkerij-organisatie gespecialiseerd in het aanbieden van stierengenetica. Ze richten zich op de moderne melkveebedrijven. AI-Total gaat graag samen met haar klanten de uitdaging aan voor de toekomst. Zij stellen erg hoge eisen aan de kwaliteit van de juiste genetica. 

De vraag

De vraag was om een nieuwe website te ontwikkelen met een gekoppelde rekentool, die op basis van de gewenste fokdoelen en -waarden een overzicht creëert van de meest geschikte stierengenetica. De nieuwe website is gekoppeld aan één centrale database. 

Het resultaat

Wij hebben een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd met de focus op een overzichtelijke weergave van stieren en de daaraan gekoppelde filters en rekentool. Het doel is om het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken om via de website genetica te bestellen. Om alle gegevens van de stieren op te halen uit een centrale database en op de website weer te geven, wordt er gebruik gemaakt van een API-koppeling. Dit zorgt ervoor dat de gegevens actueel blijven. Check hier de website van AI-Total. 

AI-Total-webpagina
AItotal-Case
AI-Total-casestudie

Hoe kunnen wij jouw helpen?